Coachingpraktijk-Senang

foto Karin


Wat is coaching?
In het coachingsproces help ik je persoonlijke- en werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en jezelf verder te ontwikkelen. Als coach help ik je leren. Niet door te onderwijzen maar door te inspireren en te ondersteunen.

Voor wie?
Ben jij op zoek naar intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke groei en bewustwording dan help ik je graag.

Hoe doen wij dat?
We hebben eerst een kennismakingsgesprek waarin we elkaar wat beter leren kennen. Op het moment dat jij met mij als coach aan de slag gaat werkt het als volgt:

.Je vertelt me wat jouw doelen zijn.
.Samen gaan we afstemmen op jouw te behalen doelen.
.Samen maken we een coachingsplan.
.Samen bepalen we de beste manier van coachen voor jou.


Ik maak gebruik van de volgende methodieken:
.paardencoachen
.healing
.aurareading
.massage


Hoe bepalen wij welke methodiek bij jou past?
In ons gesprek over wat jouw doelen zijn ga ik mij afstemmen op jou. Dit is het aurareaden. Wat veel mensen niet bewust weten is dat communicatie bestaat uit non-verbaliteit en verbaliteit. Ons grootste gedeelte van communicatie bestaat uit non-verbaliteit. In de volksmond noemen we het ook wel je uitstraling. Door deze uitstraling te lezen komen we jouw blokkades tegen. Het mooie van auralezen is dat het doordringt tot de kern van wie jij werkelijk bent. Innerlijk, weet je of hetgeen gelezen wordt op jouw van toepassing is. Het is mogelijk dat jouw coachingsproces verschillende methodieken omvat. Standaard bestaat in mijn coachingspraktijk niet. Je bent namelijk een uniek mens. Wat is wel standaard? Ik zet mij als coach, zonder oordeel, volledig voor jou in teneinde jouw doelen te behalen.

Is het coachen alleen voor mensen?
Behalve, het coachen van mensen, pas ik mijn methodieken ook toe op: paarden, honden, katten en paarden met hun eigenaren. Dieren zijn uniek, in hun soort, en in hun karakter. Via het lezen van de aura kunnen we samen de communicatie tussen jou en jouw dier verbeteren. Als je inzicht en begrip hebt kun je tot verandering komen. Het maakt niet uit op welk terrein de verandering mag plaatsvinden.

Tenslotte:
Wil je weten wat mijn mogelijkheden zijn voor jou of jouw dier? Bel gerust: 06-55 82 74 22 en stel je vraag.

Karin, expert veranderingscoach.


Hieronder ga ik je vertellen over coachen met inzet van paardenkracht. Wij noemen dit paardencoachen.

Paardencoachen-Senang

foto KarinLeuk, je bent geïnteresseerd in het paardencoachen.
Ik leg je graag in het kort uit wat paardencoachen is en wat het voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen.

Voor wie?
Zit je vaak vast in jezelf, heb je last van onzekerheid, stress, depressieve gevoelens, zit je teveel in je hoofd of ben je hoogsensitief ? Weet je daardoor niet meer wat goed voor je is? Dan is paardencoachen voor jou. Je kunt leren hoe jij van I WISH TO I CAN kunt komen.

Gebruik jij nog al jouw zintuigen?
Paarden zijn van oorsprong kuddedieren en is de rangorde van een kudde door moeder natuur bepaald. Deze rangorde is belangrijk zodat de paarden bij gevaar allemaal in één richting vluchten. Met hun ingebouwde spiegelneuronen scannen de paarden elkaar zodat zij precies weten hoe de rangorde moet zijn en wie de leider is. De paarden leven met open zintuigen en zijn daardoor altijd in het hier en nu. De evolutie heeft het paard niet aangetast in zijn natuurlijk gedrag. Wij mensen echter, zijn in onze moderne beschaving wel van moeder natuur af komen staan. Neem als voorbeeld de supermarkt. Wij hoeven niet meer te jagen of onze groenten te verbouwen. Gevaarlijke wilde dieren lopen in onze maatschappij niet vrij rond. Als je deze voorbeelden toepast op jezelf weet jij dan hoe een doperwt groeit en voelt ? Weet jij hoe je een beer moet afweren als je die tegenkomt bij je wandeling in de Biesbosch?. Ik denk dat voor veel mensen geldt dat we het niet meer weten. Onze spiegelneuronen zijn gaan slapen.

Hoe het paard jouw zintuigen weer wakker maakt en jou tot jezelf laat komen.
Op het moment dat jij met een paard in één ruimte staat wilt het paard jou leren kennen. Hij gebruikt zijn spiegelneuronen om te weten wie jij bent. In dit spiegelend gedrag van het paard, lees ik, als coach de lichaamstaal van het paard. Wat het paard uitbeeldt met zijn lichaam en gedrag vertelt heel veel over jou. Duwt het paard bijvoorbeeld door jou heen dan vraag ik aan jou of jij grenzen kunt aangeven. Vaak krijg ik als antwoord van een coachee dat grenzen stellen lastig is. Wij gaan dan samen met het paard aan de slag om assertiever te worden.

Waarom het paardencoachen werkt:
Paarden denken niet. Zij reageren op wat is. Op het moment dat jij samen met het paard oefeningen doet om assertiever te worden verandert het gedrag van het paard onmiddellijk. Duwde hij in het kennismakingsproces door jou heen dan zal hij nu voor een respectvollere benadering kiezen. In zeer korte tijd ontvang je inzicht, leer je wat je moet voelen en krijg je herkenning. Éenmaal geleerd in de paardenbak kun je het toepassen in de buitenwereld.

Paardencoachen is ontzettend doeltreffend. Je kunt het toepassen voor persoonlijke groei, werk, relaties en lichamelijke klachten. Voor een paard heb je geen geheimen. De kracht van het paard is haar non-verbaliteit en sensitiviteit. Het paard kan ons leren weer terug te komen bij ons zelf.

Tenslotte.
Meer over paardencoachen op www.karinvandenboogert.com Gelijk een afspraak maken of wil je weten of jij ook geholpen kan worden? Bel: gsm 06-55 82 74 22, Karin.