Anja Reijns:
Al ruim 25 jaar help ik met mij paranormale gaven mens en dier. Paranormaal is heel normaal, dat is mijn motto. Het aantal cliénten groeit doordat ze baat hebben bij de behandelingen.Steeds meer mensen ervaren dat ook zo: niet alleen neemt het aantal cliënten toe.

Paranormaal: is heel normaal net als ik. Ik ben een normale vrouw. Beslist geen type die zwevend door het leven gaat. Ik ben erg nuchter en mensen daardoor voelen mensen zich snel op hun gemak. Ik behandel mensen op een integere manier en het medische circuit wordt nooit doorkruist.

foto chakraIntake:
Je vertelt je je hulpvraag.
. Tegelijkertijd ga ik jou invoelen. Niet fysiek maar via afstemming.
. Via jouw lichaam en geest krijg ik informatie door.
. De informatie ga ik toepassen.
. Je ontvangt de energie die je nodig hebt om je weer beter te laten voelen.
Indien nodig maken we een vervolgafspraak.

Hoe behandel ik:
De behandeling gebeurt soms op de massagetafel. “Daarbij kan het noodzakelijk zijn je aan te raken. Hiervoor vraag ik je toestemming. De handoplegging is nodig om de mate van energie te doseren.

Behandelingsduur:
De behandelingsduur is verschillend. Soms kan de oplossing al in één behandeling plaatsvinden. Indien nodig stellen wij een behandelingsplan op. Ieder mens is verschillend en behandelingstraject kan uitlopen van een week tot een paar maanden.

Voor welke klachten kun je terecht:
Je kunt u voor verschillende kwalen bij mij terecht: van burn-out, migraine, rug- en nekklachten, sportblessures, tot het verlichten van de pijn. “Ik behandel veel kankerpatiënten om bijvoorbeeld weerstand te verhogen na een chemotherapie. Wetenschappelijk is bewezen dat na mijn behandelingen de bloedwaardes significant veranderen. Artsen verwijzen patiënten naar mij door om ze een stukje extra energie te geven.” Iedereen kan bij mij terecht – ook als u slecht ter been bent: de taxi stopt bij de voordeur.

Speciaal zijn voor mij kinderen. Daar heb ik een zwak voor. Kinderen moeten zoveel mogelijk gelukkig zijn. Als ze erg druk zijn of concentratieproblemen hebben kan ik ze helpen.

Tevens help ik ook dieren: honden, katten, paarden en meer. “Ik maak heel snel contact met dieren, want ze hebben nooit een dubbele agenda. Ze zijn puur. Vooral in de paardensport heb ik een naam opgebouwd. Een paard is een prachtig wezen, zal nooit lelijk doen tegen een mens. Tenzij het ergens pijn heeft. Als de dierenarts niks kan vinden, laat het paard het dan mij vertellen. Dan los ik het op.

Tot ziens in mijn praktijk.
www.anjareijns.nl
tel. 0416 -76 90 56