Vriend of vijand ?

Als je een relatie hebt en die is goed dan ben je behalve elkaars geliefde ook elkaars vriend. Alle dagelijkse dingen deel je met elkaar en als je troost nodig hebt of verzorging nodig hebt ben je er voor elkaar.

Lachen of huilen ?
Samen lachend het leven door maar soms komt er een kink in de kabel. Je begrijpt elkaar niet zo goed meer. Je kunt niet meer alles met elkaar delen of je ontmoet iemand anders waar je gevoelens voor krijgt. Daar kun je erg van schrikken of ongelukkig van worden. Je denkt bij je zelf: help ik ga in therapie.

Hoe kan ik je helpen ?
Daar zijn verschillende mogelijkheden voor: ik geef ook relatie therapie en door mijn invoelend vermogen kan ik vaak verduidelijken (letterlijk tolken) wat de ander bedoelt. Dat brengt vaak helderheid en begrip in bepaalde situaties. Er kan weer een bodem gelegd worden om de relatie steviger te maken. Soms lukt dat niet dan is het wel heel belangrijk om op een goede manier afscheid van elkaar te kunnen nemen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn.

Gaat het niet meer ?
Dan begeleid ik het hele gezin. Elke relatie is verschillend zo ook die tussen ouders en kinderen. Ik treed op als tolk zodat er zo min mogelijk schade ontstaat.

Heb je vragen bel gerust: 0416 - 76 90 56 of kijk op onze website: www.anjareijns.nl