Leer omgaan met weerstand en wordt moediger. Het paard als katalysator op weg naar verbinding.

We leven in een consumptie maatschappij, bijna alles is te koop. Wat niet te koop is : liefde, begrip en vriendschap.
Dit is alleen maar te verkrijgen door verbinding te maken met de ander. Verbinding maken kun je aanleren door je leren af te stemmen en Hoe te reageren
Paarden zijn prachtige leraren en kunnen je veel inzichten geven en zijn zonder oordeel. Al doe je het verkeerd, je ontvangt altijd herkansing. Ze maken jouw zintuigen weer wakker.
Als er iets niet lukt als ruiter, met het paard of in de omgang met het paard, zit hierin een les. Je kunt dit ook vertalen naar situaties in jouw leven. Als dingen niet gaan zoals je wenst kan het anders ook al ben je hiervan nog niet bewust.
Meestal, krijgt het paard of de pony de schuld. (Of je baas, partner, buurvrouw etc) Echter, wordt hetgeen je vraagt, gevraagd door een meer ervaren persoon dan doet het paard of pony het wel.
In bovenstaand wordt het vaak cruciaal voor de persoon waarbij het niet lukt. Er ontstaat weerstand. Bij paarden praten we dan over de 4 F-en, freeze, faint, flee or fight. Vertaald naar mensen, bevriezen, flauwvallen, vluchten of vechten. Hieronder ligt bij mens of paard angst aan ten grondslag.
Wil je met die weerstand nu eindelijk afrekenen en jezelf persoonlijk gaan ontwikkelen en groeien in wat jij in je leven wenst?
Weerstand kom je tenslotte in vele levenssituaties tegen.
Maak dan eens een afspraak en vindt samen uit, met mij als coach, hoe paarden jou verder kunnen helpen in jouw waardevolle leven het kan altijd anders.
Nogmaals je hoeft geen ruiter te zijn om gecoacht te worden door een paard. Het paard leert graag aan een ieder zich te versterken, hun kracht is groot en oordeelloos.
Liefs Karin
Samen lachend het leven door maar soms komt er een kink in de kabel. Je begrijpt elkaar niet zo goed meer. Je kunt niet meer alles met elkaar delen of je ontmoet iemand anders waar je gevoelens voor krijgt. Daar kun je erg van schrikken of ongelukkig van worden. Je denkt bij je zelf: help ik ga in therapie.

Stel gerust je vraag 06 55 82 74 22, Karin , expert veranderingscoach