Healingpraktijk-Senang

foto Karin          foto Karin          foto KarinLeuk, je hebt interesse in energie. Hieronder ga ik je wat vertellen over de helende kracht van Moeder Natuur.

Wat is healing?
Healing staat ook bekend als, handoplegging, strijken, magnetiseren,bespreken of paranormaal genezen. Door middel van strijkende bewegingen over het lichaam te maken, worden energetische blokkades opgeheven. Het eigen genezend vermogen van mens of dier komt weer op gang en het lichaam herstelt zich.

Wie kan er healen?
Ondanks, het feit dat healen vaak aan paranormaal begaafd zijn wordt toegeschreven kan iedereen het toepassen. Het is namelijk een oerinstinct van ons allemaal. Het is het genezend vermogen van Moeder Natuur. Een moeder weet intuïtief waar haar kind last van heeft. Haar handen gaan dan over de zere plek heen. In de dierenwereld wordt het healen onderling toegepast. Dieren speuren als het ware de zere plek van de ander en verzorgen elkaar. Dieren kunnen ook klachten bij mensen bespeuren. Een praktijkvoorbeeld van mijzelf: Mijn hond gaf mijn bevalling van mijn kind aan. Ze bleef de hele tijd recht voor mij liggen, keek mij voortdurend aan. Ze maakte een geluid wat ik nog nooit had gehoord. Twee uur later begonnen de weeën. Mijn hond had dit reeds eerder waargenomen en wilde me dit graag vertellen.

Wat is een healer?
Een healer is bewust in staat om geblokkeerde energie te voelen en over te brengen waardoor het energieveld weer gaat stromen. Je kunt het vergelijken met een stem. Iedereen kan wel een beetje zingen maar niet iedereen wordt een zanger of een zangeres. Tegelijkertijd kun je een stem scholen maar geeft dit bij iedereen een ander resultaat. Een goede zanger kan zijn stem beheersen. Een goede healer kan bewust energie sturen en verbanden leggen tussen lichaam en geest.

Hoe werkt een healing bij mij?
Een healing bij mij werkt als volgt:
  1. Intakegesprek.
  2. We gaan je aurareaden, jouw energieveld.
  3. Bij het vinden van de blokkades, bepalen we de relatie tussen lichaam en geest.
  4. healingbehandeling.
  5. We stellen samen een healing-coachingtraject op.


Dit traject kan qua tijdsduur verschillend zijn doordat ieder persoon uniek is. Het traject zal bestaan uit healings en persoonlijke coaching. Dit traject kan uitgebreid worden met één andere methodiek bijv. paardencoachen. Dit, teneinde jouw levenskwaliteit te verbeteren.

Voor wie is healing?
Een healing is voor iedereen die zich er intuïtief toe aangetrokken voelt. Healing werkt bij veel psychosomatische klachten, uitgedokterde patiënten, moeheidsklachten, chronische klachten en bij hoogsensitieviteit.

Tenslotte:
Wil jij een healing ontvangen of heb je een vraag? Bel gerust gsm: 06-55 82 74 22.

Karin, expert veranderingscoach.